четвъртък, 28 май 2009 г.

Има ли нужда от Вашия сайт от Редизайн

Има ли нужда от Вашия сайт Редизайн ли може да има един красив сайт, може да спечелите награди за високи постижения в дизайна, но освен ако авторът е взел под внимание принципите на търсачка Оптимизация (SEO), може да се наложи да се разгледа редизайн. Може да имате един стар сайт, тя не му работа, тя казва, хора, за Вашата фирма, но това е бавен и съдържанието, това е малко остаряла. В двата случая, вие определено трябва да се разгледа редизайн.

И двете интернет страници ще се борят за да получите обема на трафика, който те биха могли да получат. Новият добре проектирана сайт може да получите на трафика за онези, които търсят специално за сайта, но всеки, с помощта на ключови думи за търсене за вашия продукт или услуга, няма да те намеря.

В по-стари сайт с остарели съдържание губи, защото търсачките мисля (поради липсата на прясна съдържание), че сайтът е спящ или мъртъв. И двете от тези уеб сайтове могат да получат голям трафик и потенциално доходоносни увеличение на бизнеса, но без отчитане на SEO, те няма да получите дял от приходите, че е възможно.

Значи това, което трябва Един поглед в даден сайт, които биха могли да се нуждаят от редизайн?

Всички Flash

Въпреки че има значителни постижения в търсачка технология и те започват да прочетете някои Flash, сайт, който е всичко, светкавицата е вероятно да бъде страшен за търсачки. Те ще бъдат много, но няма да Търсачки ранга им силно, защото съдържанието е по същество неразбран. Но какво да кажем за големите корпорации, които имат ранг високо, но само за флаш сайтове? Тези сайтове имат такъв висок процент на връзката им флаш съдържание вероятно няма значение, ако не могат да се конкурират с голяма корпорация, изцяло флаш сайтове, е не отида.

Рамки

Frames в уебсайта си правят трудни за търсачки да индексират неговите страници. Нещо повече, хората посетителите наистина се борят с рамки, те са трудни за четене и това е трудно да се получи една импресия на сайта. Някои браузъри, дори не поддържа рамки, смисъла на Вашия сайт е изцяло неразбран за тези потенциални клиенти.

Прегазвам Страници

Уеб дизайнерите използват изпръсквам страници наистина осъществите визуален ефект върху посетителя. Представете си цялата уеб страница, като анимирани страница, направо на карикатура. Много впечатляващо. За съжаление, от SEO гледна точка, те са ужасяващи. Прегазвам страници обикновено съдържа малко или никакъв текст съдържание; не връзки и пълна с флаш и друг софтуер, който търсачки все още трудно да се оцени намерят за класиране. Може да ви впечатли с цопване страници, но целувка сбогом на много потенциални клиенти.

Бавно Зареждане

Много просто, бавно зареждане страница поставя на разстояние двете човешки посетители и търсачката роботи. Човешки посетителите не могат да имат търпението да изчакат за страниците, за да заредите и търсачки почти винаги ранг толкова по-бързо зареждане на страници по-горе-бавен такива. Ако вашият сайт е бавното зареждане страници, те се нуждаят за замяна.

Извън Дата Съдържание

Първо, търсачки просто ще игнорират този сайт, както ако той вече не съществува. То може да е наред в миналото да оставите съдържание за месеца, без да му актуализиране, но тези дни, че скоро ще изхлузвам радара без редовно актуализирана съдържание. Нещо повече, нищо не се поставя на човешките посетител повече от остаряла съдържание.

Ако вашият сайт съдържа някоя от горните SEO проблеми, трябва да се приложи редизайн; е струва ли потенциални приходи.