петък, 29 май 2009 г.

Първи стъпки в уеб дизайна

Преди да започнете да създавате още една интернет страница ще е необходимо да знаете между бита на уеб-дизайн сцена. Въпреки че в действителност създаването на уебсайт е част от HTML, той не е действително началото на вашето пътуване. Този настойнически ще обясня някои фактори, което трябва да знаете преди да кодиране уебсайт.

Какво е уебсайт?

Ние всички знаем какво изглежда подобен, но какво точно е?

А сайта се всичко във всички различни форми и размери, има толкова много сайтове в света и толкова много различни оформена / кодирани уебсайтове съществува, но по-прости думи една интернет страница може да бъде сбор от медийни елементи, като текст, изображения, photoshops, на видео и т.н., които са достъпни онлайн чрез големите WWW (World Wide Web). Уебсайтове тенденция да бъдат публично достъпни страниците за хора, за да видите и да видите. Има също така много и различни видове интернет страници, като например, блогове, enterainment, форуми др мога да свършиш направи defintion отида вечно, но ние не го прости водене!

Съществуват различни видове интернет страници, както и:

* Личен уебсайт
* Търговски сайт
* Правителствен сайт
* Нестопанска организация уебсайт

Има повече видове, но тези видове обхваща огромното мнозинство от уебсайтове, в момента на WWW (World Wide Web)

Уебсайт хостинг

За да имате уеб сайт, трябва да има хост. A-домакин, ще имат на уеб-сървърите, които са специално проектирани за интернет пространство, така че това означава, че са оптимизирани за задачата за ръка, и това е да хоствате вашия уеб сайт и къщата е данни. Но има толкова много уеб Силите там, кой ще е точно за вас? За да се отговори, че щеше да изглежда по различен хостинг типове.

Безплатен хостинг

Безплатен хостинг е това, което казва, безплатно. Не кредитна карта или PayPal сметка необходими, много домакини ще предложат безплатен хостинг. Ако просто се в целия сайт сцена след това безплатен хостинг е страхотен начин да се експериментира с това как уеб-кодиране и разбира се Web-Силите работи.

Безплатен хостинг дойде с нея на дефекти. Например, безплатен хостинг няма почти винаги имат ограничения, които ще бъдат поставени immedietly на вашия профил. Ограничения не като подкрепа на кодиране, като MySQL и PHP. И любимото на свободни уеб домакините е, че те сила на мястото на рекламата там сайт, или там автоматично вградени в страниците си. Но както казах това е свободен, така, разбира се, трябва да се справят с тези ограничения

Безплатен хостинг бих казал, се препоръчва за нито любопитни вид, който става в сградата уебсайтове, или лице, което има за цел да създаде една малка лична страница, която няма да се очакват маси суми на трафик. Ако сте се стремят да създадат оживен трафик сайт може да искате да търсите в смятат за платени професионални хостинг

Общо Хостинг

Общо хостинг е стъпка от безплатен хостинг и могат да бъдат много достъпни цени могат да бъдат както littles по $ 2 на месец, защото вашият сървър споделяне с други хора е доста по-евтина цена. Общо хостинг често е най-популярният вид като много различни хостинг планове са occassiated с нея. По споделен хостинг, ако се сравни цените от други Силите и откриете идентични цени обикновено могат да ви кажа, ако си осигури по-добра цялостна услуга, а другият е спасяването на хардуера.

Ако дойдете в евтини цени за споделен хостинг, не само, че услугата ще бъде боклука. Спомни си споделим с другите, така че цената ще бъде ниска. Тази скорост и връзки към ресурси. Не забравяйте, че други сайтове се хостват на същия сървър. Така че, ако един сайт е с много от сървърите на ресурсите на всички интернет страници на този сървър, ще се забави.

Платено / VPS Хостинг

Платено / VPS хостинг е най-големият от трите вида хостинг, но също така се случва в най-скъпо. До като платени хостинг получавате много по-добре, отколкото свободни сървъри / споделен хостинг, а също и те ще бъдат конфигурирани да обработват големи натоварвания, за разлика от безплатен хостинг. Това е най-добрият хостинг буквално там, но както казах това е много скъпо. И за разлика от общо хостинг цените не са склонни да се променят, те са склонни да се определят цените.

Но ако това е толкова скъпо и какво не, защо ще го съществуват. Ами защото платени хостинг означава обикновено вашия собствен сървър, това ще е идеална за бизнес comapny сайтове, както и общите сайтове, които печелят буквално 100k видяна плюс да има уеб сайт (препращащо към високи натоварвания сценарий)

Този тип домакин ще бъде за опитни уебмайстори с уеб сайтове и хостинг, това не е за начинаещи, тъй като това е скъпо сървърите обикновено са доста сложни и ще имате много конфигурации за да знаят и избирам.

Имената на домейни / Registars

Име на домейн е просто това, http://pulsegfx.net той е закупен от някой, наречен домейн registar, домейн имена са персонализирани адреси, които хората могат да се правят. Това е малко по-различно към такива неща като Под-домейни, Пример сте домакин на безплатен хост, както и за вашия уеб сайт на адрес е something.yourwebhost.com име на домейн на разфасовките. Yourwebhost битова и което зависи от всеки друг сайт.

Име на домейн може да има различни разширения в края на тях, като например,. Нето. Co.uk,. ORG,. Org.uk,. GOV,. COM и т.н. В някои случаи може да са създали собствени такива, но те струва много пари.

Домейн registras са доставчиците на домейн имена. Има много registars там няколко са, name.com godaddy.com и namecheap.com всяка услуга ще се различават, но в крайна сметка те се предоставят на едно и също нещо.

Първи стъпки

Началото е винаги трудно част в началото на разстояние уебсайт. Не ви трябва да се обмислят много фактори, ако ще ви сериозно за него. Фактори като какво съдържание мога да предоставя, какво ще ми бъде около сайта, какви функции може да го включа в моята интернет страница. Фактори, като че трябва да се обърне внимание, дори преди да започне.

А подъл започнат трик

Ако остана напълно за това, как тогава можете да започнете да използвате нещо, наречено CMS (Content Management System) Това са системи, които управляват съдържанието и инсталирането им върху вашия уебсайт. CMS на могат да бъдат персонализирани с Вашия вкус, и още веднъж те управляват всички твърди подобни неща XHTML и CSS за вас. Това ще бъде чудесно за някой започне, но Бих Препоръчваме ви не просто използвайте CMS като shorcut метод. Това е добра идея да се запознаят с XHTML и CSS, за да разберат как работят нещата, дори ако не можете да код / дизайн на уеб сайт.

Уеб дизайн

Можете да използвате един от безплатни уеб шаблони, за да получите представа за персонализиране и след това преминете с платени въображаемо премия такива.

Научете за работа!

Голяма метод за учене на нови начини за изграждане на уебсайтове е да се научите, докато се създаде уебсайта си. Само с помощта на знания за това, което вие вече можете да разширите на него и след това се научите как да направя нещо, което вече знаеше, дори по-добре.

Търпение

Търпение ще играе ключова поименно в новия си сайт, когато започнете да го никой не се случва да се знае за него, така че ще е твоя работа да получи колкото се може повече връзки борси и обратно линка по-бързо. Също така, когато вашият първи началото на кодиране Вие няма да получите neccesarly цаката него. Да не се притеснявай. Аз се помня първата версия на Пулс GFX обратно през 2006 г., те изглеждаше ужасно, но опитни Той не мога да ви предложа практични съвети.

1. Не изхвърляйте всеки уебсайт дизайн / код работите върху. Запазване и разширяване на нея, да научат от него. Подобряване на него.

2. Запомни доста гледам сайта изглежда добре, но в края на съдържанието на месо от вашия успех

3. Ако не можеш да направиш нещо. Научете как да не се отказвайте. Има много уроци по XHTML, HTML и CSS и т.н., така мозъка ти дам някои работи аута!

4. Първи трафик към уебсайта ви отнема време, infact е взето Пулс GFX Две години, за да бъде то, където е днес!

5. И накрая. Приятно е за уебмастъри! Аз обичам моя сайт, аз никога не го искате, защото това е нещо, този част от мен. Ако вашият страстен за него. Давай. Никой не може да спре!

Накрая ..

Вие сте дойде този момент. Надявам се този настойнически хвърля светлина върху цялата уеб-дизайн сцена, за някои от вас. Успех, ако търсенето и стартиране на сайта!